Dag vakantie.

Dat was hem dan. De zomervakantie. Wat vliegt zoiets voorbij. Ik was de laatste twee weken vrij samen met mijn kinderen. Een dagje uit en vooral kunnen genieten van niks moeten. Lekker uitslapen. Kleine uitstapjes gemaakt.

Vandaag was de laatste vrije dag. Eerst maar eens uitgeslapen. Daarna mini croissantjes gebakken met een knakworst erin. Om de week als de kids bij mij zijn op de zondag eten wij dit. Soms naturel en soms met kaas erin. Njom njom.

Er belden vriendjes aan. Ok. Twee uurtjes spelen. Daarna rust met z’n drieΓ«n. Tassen in orde maken etcetera. Tja, en dan gaat je dochter ongevraagd met een vriendin ergens op visite. Toen ze naar huis werden gestuurd gingen ze ongevraagd ergens anders spelen waar ze niet mochten komen. Zucht. Wat een dag. Wat een zoektocht. Een zoektocht naar een kind, tassen, gym spullen……. ik ben kapot. Ik ben toe aan vakantie. Of misschien is het beter om gewoon weer in het ritme te komen. Het ritme van school, sport en weekend. Wie weet trek ik dan weer bij, haha. Ik ga nog even een puzzel afmaken en dan snel weer naar bed. Tot morgen op school!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s