Citroentjes fris en ik.

Als ik opsta neem ik eerst mijn hormoonpil in. Daarna pak ik een citroen. Deze snijd ik doormidden en knijp deze leeg in een glas lauw warm water. Kloek kloek. Mijn start van de dag. Fris en fruitig, letterlijk en figuurlijk.

Ik ben gestopt met frisdrank en sap uit een pak te drinken. Spa rood en water uit de kraan drink ik het meest. De avond van te voren doe ik een bodempje water in mijn halve liter drinkfles. Daar stop ik 3 schijfjes citroen in. De Albert Hein verkoopt sinds kort zakken met bevroren citroen schijfjes. Ik ben daar zo blij mee. De volgende dag vul ik de fles helemaal met water. In het begin had ik de gevulde fles met citroenen een nacht in de koelkast staan. Niet best. De dag daarna was het water erg bitter. Niet mijn ding.

En natuurlijk drink ik dit zure water met een rietje. Citroen is echt niet goed voor je tand glazuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s