Implantaten onder de huid.

Een tatoeage of piercing volstaat niet meer. Als je echt op wilt vallen neem je een onderhuids implantaat. Een ster of hoorntjes op je voorhoofd 😱. Ik moet zeggen dat ik ze nog niet in het echt bij mensen heb gezien. Een voordeel, denk ik dan, is dat je ze weer kunt verwijderen. Je hebt niet levenslang zoals bij een tatoeage.

De implantaten zijn van siliconen gemaakt. In AustraliΓ« is al een vrouw overleden omdat deze geΓ―nfecteerd raakte. Er zijn ook mensen die een chip onder hun huid laten plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld je deur openen πŸ˜‚. Ach, ze verzinnen steeds iets nieuws. Ik moet er zelf niet aan denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s