Lekker dagje.

Eva en ik begonnen de dag bij de orthodontist. Haar beugel mocht misschien na 3 maanden eruit. Maar nee, uiteindelijk toch niet. Ze kreeg een dikkere draad. De boel moest nog even extra strak aangetrokken worden. Binnen een uur klaagde Eva al over tandpijn. Pilletje erin. Wij hadden namelijk een drukke leuke dag voor de boeg. Eva dronk thuis een kop thee. Aan haar thee zakje hing de vraag; welke naam zou je zelf het liefste willen hebben? Eva vond de naam Evi wel leuk. Na, dan hebben haar pa en ik het niet slecht gedaan. Mevrouw is redelijk content met haar naam. Haha. Om 11:30 richting Bennekom. Wij hadden aardig wat spullen voor de verkoop op de vlegel markt. Op een gegeven moment stond de teller op 47 euro. Prima. De rest heb ik weggegeven. Zo geen zin om de spullen mee naar huis te nemen. Eva nog snel op de foto met de heide hoogheden.

Daarna bij mijn ouders even met de voeten omhoog. Toen naar de Wok in Elst. Mijn broer en zijn vrouw trakteerde ons 😍. Oma, mijn moeder heeft voor het eerst sushi op! Mijn vader trakteerde zichzelf op een softijs die hij meteen op zijn kop liet vallen πŸ˜‚. Het was weer gezellig met the family!

Het was wel even dringen voor deze mooie waterval. Haha.

De kinderen waren niet van het springkussen af te slaan.

Ik moest ze af en toe wel roepen om te komen eten. Gelukkig eten ze tegenwoordig bijna alles. Maar de zoete dingen blijven toch ook erg lekker. Wat hebben wij een topdag gehad. Hier lusten wij wel pap van πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s