Een donut test.

Mijn kindjes komen zo thuis. 18:00 is de precieze tijd. Whoop whoop! Daarna zijn ze 10 volle dagen bij mij. Deze week is het nog vakantie. Lekker genieten van elkaar. Ik zag bij de Boni supermarkt hele bijzondere donuts. Ik ben benieuwd hoe deze gaan smaken. Gisteren gekocht, net voor sluitingstijd. Omdat er een houdbaarheidsdatum van vandaag op staat kreeg ik 30% korting. Ik โค๏ธ van koopjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s