Mijn leven en een mug.

Ik las vanmorgen over een dame en een mug. Zij hadden de nacht samen doorgebracht. Wij hebben het hier over een vrouwtjes mug. Die maakt herrie. Vandaar dat de dame niet kon slapen van het gezoem.

Ik heb s’nachts een man in mijn bed. Een mug wel te verstaan. Hij maakt geen geluid. Hij verrast mij wel. Elke ochtend word ik wakker met verrassingen die hij achter gelaten heeft. Zo niet lief. Normaal ben ik dol op kadootjes. Zeker van een man, haha. Maar in dit geval niet. Meneer mug mag zijn rootzooi van mij houden. Zo sta ik nu ook in het leven. Grappig. Meneer mag zijn rotzooi houden. Ooooooh, zei ik dat nu echt? Ja en nee. Ik zei dit. Maar ik meen het niet meer. Ieder zijn eigen leven. Hij de zijne met….. geen idee, zijn ding. En ik de mijne met mijn lieve kinderen, familie en vrienden. I’m happy. En die ene man die nog steeds met mij het bed deelt……. ik kan je missen als kiespijn. Maar als je erop staat om te blijven ; ga alsjeblieft naar je eigen helft van het bed ๐Ÿ˜œ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s