Marsmallows.

Zo, ik heb me toch grote marshmallows gevonden. Geweldig. XXL, maatje Amerika, groot groter grootst. Ik moet ze nog testen hoor. Er staat op; Cream vanilla. Ik heb er een doormidden gebroken. Er zit geen crème in. Ik vermoed dat ze de smaak/geur van deze marshmallow bedoelen. Ze ruiken heerlijk. Het merk is Frisia, dus hetzelfde als de kleine soort voor op de bbq. Ik vind het krokante laagje van het spekje in het vuur zo lekker. Deze grote marshmallow geeft een nog grotere krokante laag. Maar of dit in verhouding genoeg is? Een voordeel; je bent niet meer zo druk. Als je er een in het vuur hangt en daarna op eet zit je al vol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s