Krolse kat/puberende kat.

Ons Dolfje 😺. Een schatje. Als je tegen haar praat geeft ze antwoord. Ze gaat zelfs verder dan dat. Ze blijft maar kleppen. Ook als ik dan weer antwoord geef blijft ze doorgaan. Zucht. Sinds een paar dagen gaat madam boven in de vensterbank zitten voor een open raam. Gelukkig hebben wij een hor voor elk raam. Mevrouw praat nu met de hele buurt. Nou ja, praten. Ze schreeuwt de hele buurt bij elkaar. Zo gΓͺnant. Als ik thuis ben roep ik dat ze moet stoppen met die herrie. Doet ze dat niet dan zeg ik dat ze naar beneden moet komen. Het grappige is dat ze dan ook echt naar beneden komt. Ik heb nu gewoon een puber in huis. Kan ik vast wennen voor als mijn dochter zover is. Strak houden. Regels zijn regels πŸ˜‚.

Eenmaal beneden gaat ze door met aandacht vragen. Als ik op de bank zit springt ze op mijn schouder. Ze ligt erg graag over mijn schouders gedrapeerd. Heel bijzonder om zo te slapen. Ondertussen gaan haar nagels door mijn krullenbos. De krullen veranderen dan in getoupeerd haar 😱. Bob Ross zou jaloers op mij zijn.

Van de week heb ik advies gevraagd aan de dierenarts. Dolfje is krols. Ze is er erg vroeg bij. Vanaf vier maanden kan het, en dat is zij nu. Meteen een afspraak gemaakt om haar te helpen. 3 oktober is de grote dag. Net voor dierendag 😬. Vanaf zes maanden mag een poes gesteriliseerd worden. Ik las dat je na de operatie moet opletten met voer geven. De rem met eten is er dan af. Net als bij de mens. In en na de overgang heb je meer trek, beweeg je minder en zet je je eten sneller om in vet 😜πŸ€ͺ. Ik weet hier alles van, zucht. Ik weet dus precies wat onze Dolf te wachten staat. Ik zal haar bijstaan na de operatie πŸ’ͺ🏻❀️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s