Een pizzarette.

Ik heb een matige eter in huis. Ik ben blij dat ik het woord slechte eter niet meer hoef te gebruiken. Pizza’s blijven favorite. Bij allebei de kinderen. Kant en klaar van domino’s of mini pizza’s thuis uit de oven. Nu heb ik al jaren een pizzarette in huis. Nooit gebruikt. Eerst niet in verband met wonen bij mijn ouders en daarna geen energie hebbende. Maar ik ben er weer. Vorige week zaterdag kwamen mijn kinderen onverwachts een dag eerder thuis bij mij. Joepie! In de week dat ze weg waren heb ik alle lades en kastjes opgeruimd en geordend. Wat voelt zoiets fijn. Ik heb nu overzicht in mijn huis en daardoor meer rust in mijn hoofd. Tijdens mijn schoonmaak kwam ik de pizzarette tegen. Die had ik al klaar gezet voor als de kinderen thuis zouden komen. In de koelkast lag een rol tante Fanny pizza bodem klaar. Uien had ik in de tuin. Een zakje geraspte kaas, mozzarella bolletjes en verse pesto van de Lidl (de aller lekkerste). Eva had stukjes ham en Daan paprika. De eerste pizza miste iets….. was ik de tomatensaus vergeten, whahaaaa. Het duurt even voordat de pizza klaar is. Logisch. Daan vond dit nogal lang. Maar meneer Daan, dat is juist fijn. Dan kunnen we gezellig kletsen. Oh ja, dat was ook wel weer zo. Onze eerste keer was een succes. De bodem vonden de kinderen lekker. Eva miste wel het gourmetten, oftewel hompen vlees. De volgende keer zal ik zorgen dat ze iets op de gril plaat kan leggen. Wat vlees, vis en groenten. Wat bodem betreft wil ik nog andere gaan proberen. Die van de Albert Hein en zelf gemaakte van 00meel. Ik had nooit iets met gourmetten. En wat vind ik dit leuk! Lekker buiten onder de overkapping brutselen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s