Mijn wond genezing is zo slecht sinds de chemo/bestralingen.

Het is te bizar voor woorden. Vroeger had ik nooit een blauwe plek. Nu alleen maar. Ik geef de hormoon pillen de schuld. Daardoor ben ik ineens oud geworden/ lichamelijk dan. Geestelijk nog steeds niet hoor. Ik laat mij niet kennen.

Onze kat Dolf heeft een keer zijn nagels tijdens het spelen in mijn been gezet. Echt maar een keer. Alweer ruim een maand geleden. En nog steeds zie je een afdruk. Zo bizar. Voorheen zag je dit ms een paar dagen. Maar nu….

Een gewone muggenbult die ik in mijn slaap open heb gekrabd, weken geleden…… ziet er nu zo uit bij mij. Iedereen vraagt wat er aan de hand is….. uhm, niks. Alleen heb ik nu een belabberde wond genezing.

Een kras via een doorn in mijn been….. blijft wekenlang zichtbaar.

En dan zeur ik weleens over mijn verminderende energie. Als ik nu naar mijn lijf kijk. De wond genezing van een….. hoe noem je zoiets….. gewoon een slechte wond genezing. Dan snap ik inmiddels zelf ook wel dat het energie level nog lang niet de oude is. Pas op de plaats. Mijn tijd komt nog wel! ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s