Vocht meenemen als je op pad gaat.

Ik mijn eigen autootje heb ik altijd een paar flesjes water of spa rood. Nu heb ik een leen auto. Natuurlijk passen daar ook flesjes water in. Maar me deze hitte πŸ”₯β˜€οΈ is dat niet lekker om te drinken. Ik heb nu een flesjes water en spa rood bij de voordeur staan. Als ik naar mijn auto loop neem ik er een mee. Zo heb ik drinkbare vocht voor onderweg. En al is het maar een korte rit, het flesje moet leeg. Ik zweet mij namelijk suf door de warmte en mijn hormoon pillen. Je kan ook water uit de koelkast pakken maar het schijnt beter te zijn om niet al te koude vloeistof met deze hitte te drinken.

Dolf heb ik ook spa rood gegeven. Die reactie op de bubbels, hahaaa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s