Onze kat Dolf en planten.

Onze kat Dolf is dol op planten. Zij ligt er het liefste in en ze eet ze ook graag op. De laatste tijd met die hitte waren wij madam vaak kwijt. Lag zij gewoon in de plantenbak buiten te meuren. Lekker fris. En droog onder de overkapping.

Nu snap ik ook waarom mijn rode peperplant steeds scheef staat en bijna niet groeit. Iemand belemmert deze groei. Die iemand heeft geluk dat ze geen rode peper in haar r..t krijgt hierdoor 😬. Het gras wordt ook gretig gegeten. Vanmorgen kreeg ik deze nog terug op de vloer voor mijn voeten. Echte liefde. Geven en nemen 😜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s