M&M’s caramel zeezout.

Soooooo, deze is lekker! Ik had deze M&M soort al via een collega voorbij zien komen. Mijn zoon gaf al vaker aan; mam, die noot in de chocolade vind ik niet lekker. In deze zak is de noot vervangen voor een crunchy caramel met zeezout gebeuren. Heel krokant. Echt genieten. Gisteren kocht ik deze bij de Albert Hein. De dame achter de kassa zag ik kijken; mmmmh, interessant en misschien wel lekker. Ik kan u vertellen; als je van caramel, chocolade en zeezout houd dan is dit zeker een aanrader

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s