Brood om in te soppen.

Ik kocht laatst een paar grote witte broden voor in de oven. Italiaanse bollen van de Aldi. De smaak van het brood is al genoeg. Zonder beleg is deze prima te eten. Maarrrrr, ik had nog verse zelfgemaakte pesto. Dit kieperde ik in het brood waar ik het kapje vanaf had gesneden. De olie liep heerlijk door in het brood. Erg lekker. Op deze manier kon je stukjes brood afbreken en meteen opeten.

Wat ik eigenlijk nog veel lekkerder vond was een uitgeholde brood vullen met smeerkaas. Deze kaas bleef zacht en warm. Andere stukken brood kon ik heerlijk dippen in deze lekkere smurrie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s