Genieten jullie ook van de zomer?

De een heeft gelijk met zijn kinderen vrij. De ander heeft geen vrij met zijn of haar kinderen. Weer een andere partij heeft niks met kinderen en werkt waarschijnlijk door. En ik….heb het geluk dat ik nu een week samen met mijn kinderen vrij ben. En wat hebben wij een mooi weer. En dan hebben wij ook nog eens een zwembad. Lekker verwarmd vis panelen. Op dit moment is het water bijna 30 graden, echt genieten. En dan komt je dochter met haar buurmeisje met deze mooie bloemen. Zij mochten deze plukken van de buren…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s