Mijn kerstboom.

Ik heb ooit van meneer kwantum een houten kerstboom gekregen die hij waarschijnlijk aan de straat stenen niet kwijt kon. Ik wilde deze graag hebben, gratis. Mijn vader schilderde deze wit. Mijn boom, kerstboom, herfstboom of zomer boom, hangt nu aan de schutting.

Ik heb daar een paar bloemetjes in gehangen. En de hartjes met de meest mooie teksten heb ik gekregen van mijn tante Anja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s