Zomer weer en een speeltuin.

Mijn zoon speelt het liefste buiten. En vooral na het avond eten. Dit heeft waarschijnlijk te maken met niet te vroeg naar bed te moeten. Vroeger speelde je gewoon op straat. Tegenwoordig hebben wij mooie speeltuinen in een woonwijk.

Mijn zoon is net 10 jaar. Hij mag sindskort na het avond eten even buiten spelen. Zolang het licht is en omdat het het vakantie is. Let it go. En hoe leuk is het dan als ze in de speeltuin allemaal vriendjes tegenkomen. Het is daar dan zo gezellig. Iets van een buurthuis gevoel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s