Gisteravond.

Mijn buurmeisje van 14 word 15 deze zomer vakantie. Zij vierde haar verjaardag gisteravond. Voor veel jongelui. Super gezellig. Via onze buurt app werd iedereen op de hoogte gesteld. Altijd handig zo’n app voor dit soort dingen. De buurvrouw, buurman en hun jongste dochter zaten in mijn tuin. Wij aten wat tapas hapjes. Vuurtje aan. De een lag in de hangmat te chillen met een computer. De ander ging nog even zwemmen in ons verwarmde zwembad. En de volgende zat bij het vuur. Zo gezellig. Zo gemoedelijk allemaal. Ondertussen liepen de buuf en ik heen en weer om mini pizza’s, snack’s en frietjes te brengen naar het feest. Wat een gezellige avond was dit. Voor mij extra leuk. Ik kon op deze manier een voorproefje nemen van wat mij nog te wachten staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s