Op vakantie en een buurt app.

Ik leef gelukkig in een fijne sociale straat. De mensen die hier wonen zijn niet zozeer van ons kent ons. Over het algemeen weten zij wel wat er zoal speelt. Zoals laatst dat onze lieve langharige hond van de overburen een spuitje kreeg. Zo enorm spijtig. Iedereen leefde mee met ze! โค๏ธ

En dan heb ik een buurvrouw die maaltijden maakt en nog veel meer.

Onze straat zit in een app. Moet je het wel of niet uitwisselen of je op vakantie gaat? Dit hebben wij met z’n allen in de straat app besproken. En jawel, wij gaan hiervoor. Ik en meerdere straat bewoners gaan voor een vakantie aan huis. Oftewel wij gaan voor een uitkijk functie. Aangezien ik thuis blijf kan ik deze functie meer dan ooit waar maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s