Hoe leuk is dit? Vakantie en afspreken naheft avond eten.

De meeste mensen gaan in de zomervakantie op visite. Zo ook Daan zijn vriendjes. Daan haaaaaaat op vakantie gaan naar het buitenland. Dit roept hij steeds. Maar eenmaal op vakantie heeft hij het echt naar zijn zin. Afgelopen mei vakantie was super leuk. Wat heb ik met de kinderen genoten. Ook dankzij de andere twee gezinnen die mee waren. Natuurlijk had Daan zo af en toe zijn nukken, maar hallo, hij is een tiener/iets met hormonen. Hij heeft afgelopen jaar te dealen gehad met een scheiding/in zijn ogen een vader die in zijn ogen ineens weg ging. Zo kwam dit tenminste op hem over, helaas. En dan heeft je moeder een week na de scheiding ook nog eens borstkanker waar chemo’s, operatie’s en bestralingen bij hoorde. En oh ja, ook nog eens een hardnekkige ontsteking. Dus ik snap hoe mijn zoon er nu voor staat. Gelukkig kunnen wij hier goed over praten. Hij durf alles tegen mij te zeggen. En als het dan vakantie is….. en hij is thuis en zijn vriendjes ook….. hoe leuk is het dan om na het avond eten af te spreken met dit mooie weer? Het kan nu omdat ze vakantie hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s