Een tennisarm?

Ik kreeg steeds meer pijn met bewegen met mijn linker arm. Ik ben rechtshandig. Dus waarom nu last met links? Ik heb een borst tumor links gehad met een uitzaaiing in mijn linker oksel. Oftewel, deze arm, oksel heeft toch iets doorgemaakt dankzij de operatie. Misschien is dit de reden dat ik nu zoveel last heb. Als ik iets oppak doet het pijn. Bijzonder. Nooit eerder gehad.

Als ik de symptomen moet geloven heb ik een echte tennisarm/elleboog. Ik heb echt alle verschijnselen. Een voordeel. Het gaat vanzelf weer over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s