Mijn dochter ruikt naar zweet.

Mijn dochter is acht jaar. Ze is lang voor haar leeftijd. Klopt helemaal. Maar dat betekent toch niet dat je eerder de puberteit ingaat? Of wel? Als zij het warm heeft ruikt ze onder haar oksels naar zweet 😱. Allemachtig wat jong. Vind ik dan….

Dan gaan wij samen maar op pad voor deodorant. Gaan we voor een spuitbus of een roller? Ik heb weleens gehoord dat een spuitbus borstkanker bevordert…… ik neem aan een fabel anders was dit wel meer in het nieuws. Een roller werkt langer, toch? Wat is jullie advies?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s