Ik ben er klaar mee.

Gisteravond bedacht ik mij ineens; ik ben er klaar mee met dat gewicht. Die gaat maar omhoog. Wanneer houdt dit op? Sporten lukt mij nog niet. Wandelen wel. Dit doe ik zo vaak mogelijk. Vroeger kon ik alles eten de hele dag door. Misschien moet ik dat nu ook maar doen. Mijn eet gewoonte is vreselijk. Ik haat ontbijt. Dat is al een foute start. Op het werk drink ik cappuccino terwijl ik zwarte koffie net zo lekker vind, haha.

Ik heb mij nu ergens ingeschreven. Een stok achter de deur. Daarbij krijg ik een eet schema. En er zitten heerlijke recepten bij. Ook fijn aangezien ik het elke keer weer moeilijk vind om een maaltijd op tafel te zetten buiten de standaard dingen om. Nu leer ik gevarieerd koken. Vroeger deed ik dit met gemak. En ik weet dat dit terug gaat komen. Het fijne van deze club is dat ik voor vier maanden recepten krijg. Daar kan ik de rest van mijn leven mee vooruit. Zeker met als afwisseling het eten van de buurvrouw en mijn Indische kooklessen.

Ik heb er zin in. Ik wil niet meer mijn medicijnen de schuld geven. En mijn vermoeidheid. Dat speelt zeker mee, maar ik ga ertegenaan. Heerlijk een nieuwe uitdaging, een doel! Over vier maanden weer mezelf hopen te zijn met meer energie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s