Maden in de kliko.

Ik hoorde het van de buren. Zij voelde van alles kriebelen op haar voeten toen zij iets in de groene kliko wilde gooien. Eerst trouwens haar dochter. Die begon te gillen. Ieuw. De maden zaten in de kliko en kropen eroverheen. Vreselijk toch 😱!

Daarna hoorde ik de achterbuurvrouw klagen over maden. Op mijn werk hadden collega’s het ook hierover. Zelf na een kliko reiniging zaten er binnen twee dagen maden in. Wat te doen hier tegen?

Het beste is de deksel van je kliko open te houden. Dan broeit het niet zo. Ik heb deze week met de warmte de deksel open. Ik gooi er nooit iets van vlees in. En ik heb klimop takken. Die schijnen ook maden tegen te houden. Lekker makkelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s