Visite en bloemen.

Ik kreeg vanochtend iemand op visite. Zo een leuke vriendin. Zij gaat met haar gezin door het stof of vuur. Zij en haar kinderen hebben te maken met een afschuwelijk syndroom. Ik heb zo met hen te doen! Helaas hebben zij daar niks mee. Zij proberen te overleven. En ik wil ze graag steunen in dit proces.

En dan krijg ik nog eens van haar een bos bloemen. Super lief. Super aardig. Maar voor mijn gevoel niet op z’n plaats. Dankjewel Natasha! ๐Ÿ’‹โค๏ธ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s