Een kat en thuis komen…..

Wij hebben sinds drie weken een kitten. Dolfje. Zo lief.

Inmiddels hoort zij bij ons huishouden.

Ik begreep van mijn vader als ik in mijn auto weg reedt naar mijn werk dat Dolfje mijn auto met haar ogen volgde. En daarna twee minuten aan het janken was. Schattig toch? Iets met echte liefde. Onvoorwaardelijk.

En dan krijg je een staart in je gezicht. Zo lief! Maar wat daaronder zit. Ieuw. Minder fris. Maar zij bedoelt het zo goed. Ons dolfje voelt elke emotie aan. Zo fijn. Zo aardig. Het feit dat zij om mij heen kroelt met veel gespin. Dat zegt genoeg. Allemaal liefde. Onze kitten dolf heeft nu al een plek genomen in het hart ❀️ van Daan, Eva en mij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s