Een kat en een gelukspoppetje.

Aan mijn telefoon hing een gelukspoppetje. Een Nijntje van de Bruna. Dit vonden Eva en ik leuk. Maar Dolfje dus ook. Elke keer als ik de telefoon tevoorschijn haalde hing zij er vol in. Grrrrrr.

Ik heb een broek met een touw om aan te snoeren. Ik was aan het koken. Ineens hing er een kat met vier poten, nagels uit in mijn bovenbeen. En dan ook nog lekker blijven hangen he? ๐Ÿ˜ฑ. Gelukkig heb ik amper een pijn grens, dus het was te doen. Op een gegeven moment voelde ik warmte. Oeps. Bloed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s