Een donuts traktatie.

Mijn zoon trakteerde voorgaande jaren snoep sushi. In het begin vond iedereen dit leuk. Maar volgens hem vinden de klasgenootjes dit nu saai. Chips voor mij. Ik. Oet iets nieuws verzinnen. Wat vindt mijn zoon het lekkerste? Donuts. Dus ik heb 40 donuts bij de Albert Hein besteld. Mini wel te verstaan. Wat groene dynamiet staven erbij en een yoghurt snoepje. Erg makkelijk te maken. Koste mij maar vijf minuten. En een avond van te voren gemaakt. Tussen elke laag legde ik wel een vel bakpapier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s