Wat te doen met een studie dag…..

Mijn kinderen waren afgelopen vrijdag vrij en morgen weer in verband met studie dagen op school. Deze dagen waren ook de dagen met hun vader. Super leuk voor ze aangezien zijn stiefkinderen wel naar school moesten. Extra quality time voor hun drieΓ«n. Echt fijn. Maar morgen heeft paps een klus voor zijn werk. Ik krijg mijn kindjes van 10:00 tot 15:00. YES! πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦

Ik wilde naar het Afrika museum. Maar die blijkt op de maandag gesloten te zijn. Jammer. Ik heb een museumjaarkaart dankzij hele aardige mensen via school ❀️! Heeft iemand nog tips voor een ander uitje met bijvoorbeeld een museumjaarkaart ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s