Pringles vers houden.

Ik ben dol op pringles. Normaal vind ik deze veel te duur. Maar afgelopen week waren er 2 bussen voor de prijs van 1,99. Prima. Leuk voor een verjaardag. Ik had zo her en der een paar potten neergezet. Voor ieder wat wils wat smaak betreft. Uiteindelijk had ik een paar potten half leeg of half vol. Ik weet uit ervaring dat deze na een paar dagen zacht worden. De chipjes dan he? Ze missen de folie die er normaal overheen zit. Dus wat kan je dan doen? Je pakt een zakje. Iets dikker dan een boterham zak. Eroverheen. Deksel erop en klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s