De makkelijkste manier van schoonmaken.

Afgelopen weekend vertelde ik mijn vriendin dat ik soms zoveel moeite heb met het huishouden. Het werk gaat best goed. Eenmaal thuis heb ik de kids. Super fijn en genieten. Maar dan moet ik ergens tussendoor in mijn uppie het huishouden doen, de boodschappen, eten koken, wassen bla die bla die bla. Heel normaal. Voor iedereen. Maar ik merk dat mij dit soms nog extra veel energie kost na mijn ziekteproces.

En dan komt nu de tip van mijn vriendin wat betreft het poetsen; je zet de ramen in huis open. Laat alles lekker door waaien. Daarna ruikt alles weer fris in huis. Klaar! ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ geweldig toch? Op z’n tijd dan.

En mocht je dan toch echt aan de poets gaan……. bij de wibra hebben ze voor weinig heel erg goed schoonmaak spul. Succes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s