Krijgen wij nog een mooie zomer?

Men zegt dat als je een warme lente hebt dat de zee dan zo is opgewarmd dat er in de zomer veel regen komt. Gelukkig hebben wij een overkapping. Dat scheelt. Ik weet nog toen ik van mijn oudste zwanger was ik daar veel zat. De temperatuur was heerlijk. Maar er was veel miezer en regen. Ik zie mij daar nog zitten met een krantje en een beetje een dikke buik. Ik woog toen minder dan dat ik nu weeg ๐Ÿ˜ฑ.

Anyway, ik ben blij dat ik het zwembad al een tijd heb staan. En de kinderen ook. Dus wel of geen mooie zomer, wat hebben wij al een hoop warme dagen gehad. Hopelijk komen er nog veel meer. En dat beetje miezer? Prima afkoeling toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s