Bouillon en heet weer.

Afgelopen mei ben ik met mijn kinderen op vakantie geweest naar Turkije. Het was daar heet! Heerlijk natuurlijk. Mijn kinderen eten matig. Zo ook door. Overdag drinken ze gelukkig wel veel water. S’avonds voor het slapen gaan kregen zij een bouillon. Heerlijk vonden zij dit.

Je kan zakjes bouillon kopen. Een zakje per glas. Maar ik ga tegenwoordig voor blokjes. Een blok is voor een halve liter. Oftewel een blokje voor twee glazen. Aangezien wij Eem water koker op de kamer hadden kon ik dit drankje voor de kids maken. Heerlijk. Even wat vocht met extra zout. En lekker warm voor het slapen gaan in een airco kamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s