Mijn frituurpan kaduk.

Ik heb zo’n goedkope frituurpan voor nog geen 25 euro. Ik ververs het vet als dit nodig is. Dan gaat de bak en het mandje in de vaatwasser. Echt goed schoon krijg ik ze niet. Maar dat boeit mij niet. Voor zo weinig geld koop ik elke drie jaar een nieuwe ๐Ÿ˜ฌ. Niet goed eigenlijk. Waar gaat het heen in deze weggooi tijd. Sorry….

Een paar weken geleden wilde ik frietjes bakken. Deed meneer de frituurpan het toch niet meer. Precies een jaar oud. Ik balen. Ik vertelde dit aan mijn vader en zei dat je ze soms moet resetten. Daar had ik nog nooit van gehoord. Aan de achterkant van de pan zat een gaatje waar je met een naaldje in kon. En jawel. Toen deed hij het weer. Geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s