Voor het goede doel.

Ik kom in een boek. Daarin staan mensen die kanker hebben of gehad hebben. Maar wel recent. Ik ben lang geleden met een nichtje naar de fotoshoot gegaan. Allebei een verleden van kanker. Mijn haar was nog kort. En ik dacht make Up te krijgen. Dus je raadt het al. Ik sta, bleek van de winter, mijn eerste haar/kort onhandelbaar en zonder make Up op de foto. Persoonlijk vind ik dit geen mooie foto. Maar ja. Ik zie nu wel hoe ik toen puur natuur in het leven stond. Moe, op….. en dan ben ik nu wat dikker. Maar ik heb meer energie. Ik glans. Iets met een glans methode ๐Ÿ˜œ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s