Ramen en deuren open of dicht?

Het regent nu. Volgens de app is het buiten nog net een graad warmer dan binnen. Wanneer zet jij de deuren en ramen open? Ik heb een heel groot geluk met een overkapping. Dus de achterdeur naar de gang toe en de schuifpui in de woonkamer kunnen altijd open. Regen of niet. Alles blijft droog.

Ik zit nu zelf buiten onder de overkapping. Heerlijk dat getik van de regen. Ik heb een grote tafel voor mij met kranten, meer leesvoer en een iPad. WiFi werkt buiten ook goed. Een paar kaarsjes aan. Heeeeeerlijk. Genieten van iets van afkoeling. Ik ga zo wel alles open zetten. Ramen en deuren. Zonder binnen nat te worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s