Hoe houd je je zwemkleding langer goed?

Ik heb te maken met dure zwemkleding. Omdat ik er protheses in moet stoppen. Helemaal prima. Ik ben blij dat dit bestaat. Maarrrrr, alles wat anders is is ook duurder. Ik betaal dan ook een fortuin voor badkleding. Dan is het wel zo fijn als je er langer mee kunt doen. Vandaar, voor mij, onderstaande tips. Wie weet kan jij hier ook iets mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s