Mam! Doe dan kleren aan!

Zojuist weer een leuke actie gehad. Als je mij in de buurt hebt is het nooit saai. Vanavond zou ons zwembad voor de zomer geleverd worden. Aangezien ze al over een hitte golf hebben heb ik deze maar vast aangeschaft. Je kan hem maar vast in huis hebben.

Ik geef eerlijk toe dat ik de levering vergeten was. Mijn dochter lag in een warm bad. In stond met een hanen kam vol haar verf. Even de grijze haren weg werken. Een onderbroek en een hemd. Kleren zijn dan zo zonde. Die kunnen alleen maar vies worden van de verf. Oftewel, de dames ying yang op de badkamer. Triiiiing. De voordeur bel. Chips. Ik riep naar mijn zoon open te doen. En dat durfde hij dus niet. Neeeee, meen je niet. Grrrr. En dan roept meneer in de gang bij de voordeur: mam, doe dan even wat kleren aan. Dat komt lekker over……. maar ik wil mijn zwembad graag hebben. Dus ik deed de voordeur open. Een hanen kam van het haar verf. Een topje aan zonder borsten erin. De rest heeft meneer denk ik niet gezien. Ik zag hem wel lachen. Waarschijnlijk hoorde hij de kreet van mijn zoon: mam, kleed je aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s