Hittegolf.

Ik zie via social media dat er een hitte golf aankomt. Dat zal toch niet? Nu al? Ik ben dol op hitte. Het kan mij niet warm genoeg zijn. I am lucky met een slaapkamer in huis met airco. Wij zullen het nooit te heet hebben. En hoe leuk is het als de kinderen en ik logeren op de zolder?

En verder? In de woonkamer heb ik een propeller.

En in de tuin hebben wij een zwembad. Nou ja….. nog niet. Deze wordt morgen bezorgd. Zodra het echt warm gaat worden dan zet ik hem of haar op. Elke warme dag die vanaf nu gaat volgen brengen de kids/buren en ik door in het zwembad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s