Alles in het midden van je tafel of opzij?

Ik heb graag iets op tafel staan. Gewoon voor de gezelligheid. Maar in het midden van de tafel…… ik heb eens gekeken op internet. Bijna bij iedereen staat in het midden van de tafel iets. Iets van gezelligheid. Maar mijn kinderen zitten aan het midden van de tafel. Prima. Elke keer als zij gaan eten, zo’n drie keer per dag schuiven wij de boel aan de kant. Maar waarom eigenlijk? Sinds kort staan de gezellige spullen aan jet einde van de tafel. Bij niemand in de weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s