Voor niks werken.

Vandaag om 7:00 kwam mijn vader binnen. Ik ging daarna door naar mijn werk. Erg prettig zo’n vader. Hij weet precies wat te doen. De kids uit bed halen, aankleden, eten geven, insmeren tegen de zon, tanden poetsen en naar school brengen. Ondertussen was ik al op mijn werk. Ik zag mij niet op het planbord. Huh? Blijkt dat ik vandaag vrij ben. Heerlijk. Lekker op tijd wakker. Hop hop naar huis. Daar had mijn vader het meeste al gedaan. Ik hoefde alleen maar de kids naar school te brengen. En nu ben ik vrij. De laatste wasjes doen van de vakantie. En genieten in de tuin. Lovely.

Mijn pa is wel extra de klos. Vrijdag heb ik hem weer nodig. Sorry paps. Maar wat fijn dat jij zoveel voor ons wilt doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s