Mijn kruiden plantjes.

Jaaaaaa, ik heb ze weer terug gekregen van mijn buuf.

Oregano, tijm en citroen tijm. En wat zijn zij gegroeid! Dit moet een goede verzorging zijn.

De rode uien moeten nog even groeien. De laurier bladeren groeien als kool.

De aardbeien planten hebben nog even wat extra zon nodig. Wel heel lief van ze dat ze op ons hebben gewacht!

Pfew. Home sweet home. En dan ook nog eens droog weer. Ik ben zo blij. Mijn kinderen komen straks weer thuis. Ondertussen heb ik zojuist verse pesto gemaakt. Mijn kruiden plantjes van mijn lieve buurvrouw mogen ontvangen. Ze hebben het daar goed gehad. En de rode pepertjes groeien echt als kool. Mocht iemand er een paar willen hebben. Ik geef ze zo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s