Mooi weer?

Ik ben lekker bezig. Gisteren de boodschappen gedaan en Moederdag met mijn ouders en familie gevierd. En sinds vandaag alle koffers uitgepakt. Stapeltjes gemaakt van was. Was erin gegooid. Bla die bla die bla.

Even op de app kijken. Ach, 13 graden. Mmmh. Dan doe ik nog wat binnen klusjes. Kom ik beneden. Auw, die felle zonneschijn doet gewoon pijn aan mijn ogen. Zucht. Of eigenlijk; joepie, het is mooi weer. Ik ga zo naar buiten. Parasol op. Konijn in de tuin uitlaten. En om 13:30 komt de buuf voor een bakkie. Live is good.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s