Vannacht thuis gekomen.

Hierboven wordt nog een pizza naar binnen gewerkt. Wij stonden klaar voor vertrek. Een technisch mankement. Iets met de rem schijven. Wel handig als die het doen. Oftewel, drie uur vertraging. Prima. Eten genoeg. Speeltjes en iPad mee. Ik zat nog heerlijk in de vakantie modus. Lekker rond struinen. Ik vermaakte mij prima. Een nadeel. Wij zouden nu om 3:00 thuis zijn in plaats van 24:00. Dat is iets minder. Maar ja. Niks aan te doen.

Hier gingen wij dan alsnog. De vlucht verliep prima. Het afremmen bij de landing ging super. Daarna met een busje naar onze auto. Die was vies! Sahara zand zullen wij maar zeggen. Eenmaal in de auto viel het mij op dat de airco op extra low stond. Doe ik nooit. En de muziek zender op WDR. Huh? Niet mijn keus. Even de foto erbij gehaald van de laatste kilometer stand. Er was gewoon 25 kilometer met mijn auto gereden. Dat is toch gek? Dat is van hier naar Arnhem. Niet normaal. Maar ja, wij waren al onderweg. Even gekeken of er geen deuken in de auto zaten. Dat niet. Leave it dan maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s