Een bange papegaai.

Nog even een mooi verhaal van onze vakantie. Niet dier vriendelijk trouwens. Sorry.

Ten eerste hebben wij ooit foto’s gekocht van onze kinderen toen zij zonder onze toestemming op de foto stonden met een prachtige papegaai. Ik vergeet nooit dat mijn zoon naar mij toe kwam lopen: mam, wij zijn beroemd! Iemand heeft foto’s van ons gemaakt met een papegaai. Haha. Hij wist niet dat wij als ouders hiervoor de hoofdprijs zouden betalen. Maar de foto’s waren zo mooi en het leed was al geleden, dus wij kochten de foto’s. Prachtig mooi die kleuren.

Nu drie jaar later was ik weer in Turkije met de kinderen. Mijn dochter wilde graag op de foto met meneer de papegaai. En ik dacht: misschien wel leuk na zoveel jaar. Zelfde meneer en zelfde vogel zo te zien. Dus ik zei ja. Staan zij en ik netjes in de rij. Op het moment dat wij aan de buurt waren kwam er ineens een Russisch gezin voor mij staan. Pardon?! Ik zei netjes maar zeer duidelijk dat meneer achteraan kon sluiten. Oftewel; hallo, weg wezen nu, sluit maar achteraan!! Yes, I did it. Ik kom voor mijn kind op. Ik laat niet over mij heen lopen. Meneer liep netjes weg. Maar toen…… de baas van de papegaai zei boos tegen mij ; hallo mevrouw, stop met zo luid te praten, de papegaai wordt bang van jou. Hij wil ervandoor. Oeps. Sorry hoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s