Mijn Moederdag kadoโ€™s.

Met Moederdag zijn de kinderen officieel bij hun vader. Toen de kids 26 april uit school kwamen met de zelfgemaakte kadootjes kreeg ik die meteen in mijn handen gedrukt. Ach, why not? Beter meteen dan dat ze ze verstoppen en ze niet meer kunnen vinden. Dat zou niet de eerste keer zijn, haha. Uit school gingen ze de volgende dag naar hun vader in verband met zijn deel van de mei vakantie. Dus er bleef ook weinig over om het een keer apart te vieren.

Maar vandaag met Moederdag word ik toch samen met ze wakker dankzij hun vader. Heeeeeerlijk. Na het ontbijt breng ik ze naar hun vader. Dan ga ik de chocolade eten die mijn zoon met bloed zweet en tranen heeft ingepakt. Dit was echt een pokkenwerk mam ๐Ÿ˜ฌ.

Aan de muur hang ik de tekst van Eva.

En op een stuk ijzer hang ik de magneet bloem van Eva.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s