Bouillon, rookworsten pasta in een pan.

Mijn zoon lust niet zo heel veel. Mijn ex is laatst nog met hem naar de huisarts geweest. Om te kijken of deze tips had voor zijn eet patroon. De conclusie was; leave it. Het eten komt vanzelf. Hij heeft genoeg energie. En hij is nooit ziek.

Soms probeer ik wel iets te bedenken wat hij lekker vind om te eten. Hij is dol op rookworst, groente bouillon en droge pasta. Waarom gooi ik dit alles niet door elkaar in een pan? Een soort soto soep idee. Ik ga het gewoon proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s