Turkse taart.

Kleurig zonder smaak

Ze zien er zo mooi uit. De Turkse taartjes. De een nog kleuriger dan de ander. Veel gelatine. Niet van varken natuurlijk. Het witte wat op slagroom lijkt, is dat niet. Het is veel steviger. De kinderen keken in het begin hun ogen uit. En maar scheppen. Het moest wel lekker zijn. Maar dit viel behoorlijk tegen. De cake en de gelatine hebben geen smaak. Het ziet er zoet uit, maar dat is het dus niet. En dan kloppen de ogen en de mond/smaak niet. En eten ze uiteindelijk geen toetjes meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s