Borsten vol zwemwater.

Vandaag ons laatste dagje luieren in Turkije. Heerlijk. Nog even genieten. Morgenvroeg word ik wakker in mijn eigen bed. Bizar eigenlijk. Wat hebben wij het leuk gehad met z’n tienen. Super ervaring. Alles liep.

Met z’n allen veel in het zwembad gelegen. Op een gegeven moment wisten al de kinderen dat ik sponsen in mijn bikini had/heb. Als ik uit het water kwam werden ze leeg geknepen. Een waterval links en rechts. Soms ook handig om ze vol te laten. Als je het dan warm hebt van het zonnen kan je ze alsnog uitknijpen. Geweldig toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s