Vakantie!

Ik ben voor het eerst in mijn leven op vakantie met mijn kindjes. Ik was mijn hele leven lang al dol op vakanties. Mijn ex helaas niet. Hij was al zo vaak van huis door zijn werk dat hij daarbij niet ook nog eens zin had in een vakantie. Weer weg van huis. Maarrrrrr, nu ben ik de baas in het huishouden van mijn kinderen en ik. Zodra ik geld overhad ging ik een reis boeken. Wij gaan met z’n drieΓ«n naar Turkije. Samen met nog twee andere gezinnen. 6 kinderen van allemaal dezelfde leeftijd. Drie jongens en drie meisjes. Ik weet nu al dat wij plezier gaan maken. Geen huishouden. Heeeeeerlijk.

Ik heb gelukkig iemand in mijn huis als anti diefstal. Dit doet mij ook goed. Wij zitten in een net opgeleverd hotel. Alles is nog schoon en nieuw. Aangezien wij via DΓΌsseldorf vliegen waar het geen hoog seizoen is zitten wij voor een prikkie all in. Ik moet eerlijk toegeven dat een hoog seizoen prijs voor ons niet te betalen zou zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s